SZABADEGYETEMEZZ!

Ismerd meg a Vajdasági Szabadegyetemet!

Az esemény leírása

Az egyik legkiemelkedőbb értelmiségi-szellemi műhely itthon és Kárpát-medence-szerte egyaránt. A 2002 óta létező Vajdasági Szabadegyetem fő céljai között szerepel egy olyan kapcsolódási tér megteremtése, ahol a résztvevők egy héten keresztül tudnak új ismereteket elsajátítani, olyan témakörökben, amelyekre a formális oktatás kevesebb hangsúlyt fektet, vagy egyáltalán nem foglalkozik velük. A Szabadegyetem fő elemei az előadások, a műhelymunkák, a csapatjátékok és a színes esti programok, koncertek.

Válogatás a programjainkból:

Előadások

A rendezvényen az egyik legnagyobb hangsúly az oktató előadásokon van. Neves előadók a legkülönfélébb témákkal készülnek napról napra. Az előadások a Szabadegyetem programjának legfőbb elemei.

Workshopok

A rendezvényen kiemelt figyelmet kapnak a workshopok. Elismert szakemberek a Szabadegyetem minden napján változatos témákkal készülnek, amelyek révén gyakorlati tudásra tehetünk szert. A workshopok kiváló lehetőséget nyújtanak önmagunk és mások megismerésére is.

Csapatjátékok

A reggeli tornát, az előadások közti kikapcsolódást, a felhőtlen szórakozást, az ismerkedést és csapatépítést szolgálják a csapatjátékok. A szabadegyetemisták kedvükre versenyezhetnek egymással, csapatban a Szabadegyetem összes napján.

Esti programok

A mozgalmas és produktív nap után következhet egy vérpezsdítő éjszaka! Minden nyáron ismert és feltörekvő előadókat egyaránt meghívunk a Szabadegyetem esti progjamjainak vendégeként!

Statisztikák:

20
alkalommal szerveztük meg,
174
előadó és
2458
résztvevő volt.